Международна конференция „Обучението на млади специалисти в сферата на дигиталните медии – в съответствие с изискванията на бизнеса“

четвъртък, 03 септември 2015 13:10 /
Начало:
вторник, 08 септември 2015 9:30
Край:
Място:
хотел „Даунтаун“, София
Подробности:

Институтът за следдипломна квалификация при УНСС и Институтът за подготовка на служители в международни организации Ви канят да вземете участие в международната конференция на тема: „Обучението на млади специалисти в сферата на дигиталните медии – в съответствие с изискванията на бизнеса“. Конференцията е заключителната част на проект, осъществяван с директната финансова подкрепа на Европейската комисия по програма „Учене през целия живот“. В този смисъл участниците в конференцията нямат финансов ангажимент.

На конференцията ще присъстват представители на академичните среди и специалисти от практиката от 7 страни-членки на ЕС, партнирали си в осъществяването на проекта. 

Основната цел на проекта е да разработи съвременна рамка на компетентностите и универсален модел на учебен план, който може да се адаптира съдържателно към различен национален контекст и нужди на обучителни институции от системата на висшето образование и продължаващото обучение, обучаващи бъдещи или действащи специалисти в сферата на дигиталните медии. В рамките на проекта пилотно са създадени и тествани редица обучителни уеб-базирани модули. Представянето на продуктите на проекта и получаване на обратна връзка за тяхното качество и степен на приложимост в практиката са водещите цели на организираното събитие.  

Международната конференция ще се проведе на 8 септември в хотел „Даунтаун“, София.

Регистрацията на участниците ще се проведе от 9.00 до  9.30 часа, а откриването на конференцията ще бъде в 9.30 часа. Всички разходи на участниците, свързани с конференцията, с изключение на пътните до и от мястото на събитието, са за сметка на организаторите.

За потвърждение на участието Ви, моля изпратете попълнен регистрационен формуляр (приложен към настоящата покана) на e-mail: [email protected] най-късно до 10.00 часа на понеделник, 7 септември. В случай, че Ви е необходима повече информация, можете да се обръщате към Стоян Деничин на телефон 0883 300 470.

Регистрация