Записване за Футболна лига на УНСС 2012/13

четвъртък, 27 септември 2012 10:38 /
Начало:
Край:
петък, 12 октомври 2012
Място:
Подробности:

Студентският съвет организира за втора поредна година ФУТБОЛНА ЛИГА НА УНСС 2012/13 под патронажа на ректора на университета проф. д.ик.н. Стати Статев.

Записалите се отбори ще бъдат разпределени в три групи по 16 отбора и ще изиграят по един мач един срещу друг, след което победителите от трите групи, както и най-добрият втори отбор, ще се изправят в сблъсък за СУПЕРКУПАТА НА УНСС. През втория семестър на учебната година ще бъде определен първият СУПЕРШАМПИОН НА УНСС.

Футболната лига на УНСС 2012/13 започва на 20 октомври, като мачовете отново ще се изиграят на университетския спортен комплекс „Бонсист”.

Крайният срок за записване е 12 октомври 2012 г., а допълнителна програма на мачовете и информация за жребия, отборите ще получат след края на записването.

Минималният брой на записаните студенти в един отбор е седем души, а максималния – десет. Всички участници в Лигата трябва да бъдат редовни студенти в УНСС.

Условията за записване - http://unwe-sc.org/

За повече информация или въпроси - [email protected] или на фен страницата във Facebook - http://www.facebook.com/football.unss/