Конкурс за най-добра снимка на "Футболна лига на УНСС 2011/2012"

четвъртък, 15 март 2012 10:29 /
Начало:
Край:
сряда, 28 март 2012
Място:
Подробности:

Студентският съвет при УНСС

обявява

КОНКУРС ЗА НАЙ-ДОБРА СНИМКА НА

„ФУТБОЛНА ЛИГА НА УНСС 2011/2012"

В конкурса могат да участват всички студенти и докторанти от УНСС в редовна форма на обучение. Необходимо е те да подберат и изпратят най-добрите си снимки, заснети по време на мачовете в спортен комплекс "Бонсист" от втория полусезон на „Футболна лига на УНСС 2011/2012".

Начин на провеждане:

Всеки участник трябва да изпрати своите фотографии (професионални или аматьорски) на [email protected], като посочи трите си имена, факултетен номер, телефон и електронна поща. Снимките трябва да са в оригинален формат и с възможно най-високо качество. Авторите се съгласяват да предоставят правата върху тях на организаторите на Лигата.

Регламент:

Албум, с подбраните от организаторите най-добри снимки, ще бъде качен в профила на „Футболна лига на УНСС 2011/12", фен-страниците на Лигата и на „Студентски съвет при УНСС" в социалните мрежи. Така феновете ще могат да изразят предпочитанията си към фотосите, което ще се вземе предвид при крайната оценка. Преди финала на Футболната лига, специално жури ще избере най-добрите снимки, чиито автори ще бъдат наградени с парични награди.

Награден фонд:

Първо място - 200 лв.

Второ място - 150 лв.

Трето място - 100 лв.

Краен срок за изпращане на снимките: 28 март 2012 г.

За допълнително информация[email protected]