ЕРАЗЪМ конгрес – ERACON 2020

четвъртък, 17 септември 2020 22:05 /
Начало:
четвъртък, 19 ноември 2020
Край:
Място:
Варна
Подробности:

Университетът за национално и световно стопанство, през юбилейната 2020 г., с членство и в Европейската асоциация на Еразъм координаторите (EAEК).

Членовете на Европейската асоциация на Еразъм координаторите (EAEК) имат следните ползи:

  1. За специалното събитие, посветено на новата инициатива за „Европейските университети“, организирано само за ректори или зам. ректори – безплатно участие за един представител. Програма на събитието: тук
  2. Всеки следващ  участник ще е с 50%  от таксата.
  3. Безплатен щанд на панаира Go-Exchange, организиран по време на ЕРАЗЪМ конгреса (ERACON)  - http://eracon.info/.                  
  4. Достъп до новия портал за финансиране на ЕС чрез 365-дневния календар на Поканите за кандидатстване,  обхващащи HORIZON, ERASMUS+ и други. Всеки член на академичната общност на институцията може да има парола за достъп -  [email protected].
  5. Седмично обобщение на възможностите за финансиране, изпращани до институциите-членове и определени лица за контакт, които да информират всички останали заинтересовани членове на академичната общност.
  6. Намалени такси за специални курсове за обучение, организирани от EAEК http://courses.eaecnet.com.
  7. Достъп до международни стажове за студенти (платен и неплатен) със сертификати за отстъпки за студенти от членове на Европейската асоциация на Еразъм координаторите.
  8. Покана за Мрежовите срещи за иновации, организирани през цялата година на различни места в Европа. Членовете на EAEК имат едно безплатно участие в тези срещи. Дефиницията на срещата за иновации може да бъде намерена на уебсайта на EAEК.
  9. Подкрепа от организациите на работната група на ЕАЕК за разработване на консорциуми и подготовка на предложения за финансиране от ЕС. Прилагат се специални условия. Свържете се с [email protected].
  10. Целенасочени покани за партньорство в консорциуми при кандидатстване с нови проектни предложения за финансиране.
  11. Възможност да докладвате своята позиция по въпросите на политиката на ЕС чрез годишния документ за позиция на ЕАЕК, изпращан всяка година на Европейската комисия.
  12. Членовете на EAEК имат подкрепата от местното европейско координационно бюро на EAEК – [email protected]  

           Website: www.eaecnet.com, www.eacg.eu

           Contact E-mail: [email protected] , [email protected]

           Address: Stasinou 36, Office 104, Strovolos 2003, Nicosia, Cyprus

           Phone: +357 22283600