Бизнесът в Действие - Online

събота, 16 май 2020 17:38 /
Начало:
петък, 29 май 2020 10:00
Край:
събота, 06 юни 2020
Място:
Събитието ще се проведе онлайн.
Подробности:
Бизнесът в Действие - Online - интерактивно събитие от младежи за младежи

Все по-често студентите изпитват трудности да приложат наученото в университета на практика, поради липса на опит и добри възможности. Затова международната младежка организация AIESEC в България организира събитието “Бизнесът в Действие” за 15-та поредна година. Основната дейност на организацията е развитието на лидерските качества на младите хора. Тя се осъществява чрез международен младежки обмен и организиране на събития за развитие, каквото е “Бизнесът в Действие”. То предоставя шанса на всеки младеж да се докосне до реална корпоративна среда и да намери решение на проблемите, с които големите компании се сблъскват ежедневно.   

Тази година събитието ще се проведе онлайн в 4 различни дни. На 29 май и 5 - 6 юни участниците ще имат възможността да участват в бизнес казуси, подготвени от компаниите DHL, Ingram Micro, AIG, EY, Coca-Cola HBC, Orbico Bulgaria и Raiffeisenbank. Студентите ще бъдат разделени на екипи и заедно ще разсъждават върху поставените им задачи. Лекционната част ще се проведе на 30 май в 10.00 ч. Основните теми ще бъдат автентичност, социална отговорност и развитие на умения като комуникация, работа в екип и вземане на решения. Лекциите ще бъдат водени от опитни специалисти от различни бизнес сфери. Участниците ще получат сертификати, а някои от тях дори могат да получат предложение за стаж в компанията.

Данните от минали издания на събитието сочат, че повече от 20% от участниците започват своята кариера след участието си в “Бизнесът в Действие”. Затова и ти не пропускай възможността за начало на своето професионално развитие.  

Събитието е напълно БЕЗПЛАТНО.

За повече информация следете нашата Facebook страница.

Може да се регистрирате за събитието още сега.