Конкурс за избор на директор на Института за икономически изследвания към БАН

понеделник, 09 декември 2019 14:28 /
Начало:
Край:
четвъртък, 01 октомври 2020
Място:
Подробности:

Управителният съвет на
Българската академия на науките
открива процедура за избор на директор на
Институт за икономически изследвания

За директори на постоянно научно звено могат да се кандидатират (съгласно чл. 42 , ал. 1 от Устава на БАН) хабилитирани учени, доктори на науките, член-кореспонденти (дописни членове) или академици (действителни членове), които се назначават въз основа на избор на основна работа в постоянното научно звено.

Документите за участие в процедурата са: заявление до УС на БАН, научна автобиография по примерен въпросник, списък на научните трудове, списък на цитатите, списък на патентите и авторските свидетелства, документи за реализирани научно-приложни разработки, копия от дипломите за висше образование, научни степени и академични длъжности, програма на кандидата за управление и развитие на академичното звено, декларация за сътрудничество на структурите на ДС, други документи по преценка на кандидата.

Краен срок за подаване на документите: 1 октомври 2020 г.

Документите се подават на хартиен носител и CD в три екземпляра в БАН-Администрация, ул. „15 ноември“ № 1, деловодството на БАН-Аст. 116, тел. 979 5263 от 10.00 до 12.00 ч. и от 14.00 до 16.00 ч.

Повече информация: тук