Еко Клуб УНСС набира нови членове

сряда, 23 октомври 2019 13:34 /
Начало:
Край:
петък, 22 ноември 2019 16:00
Място:
Подробности:

Еко Клуб УНСС откри кампанията си за набиране на нови членове, които да се включат в екипа на клуба през настоящата 2019/2020 учебна година.

Кои сме ние?

Еко Клуб УНСС е студентска общност, която се фокусира върху значими и актуални теми в контекста на съвременното глобализирано общество: устойчиво развитие, замърсяване на околната среда, зелено предприемачество, кръгова икономика и др.

Как да се включите?

Желаещите да се включат в екипа на Еко Клуб УНСС трябва да попълнят електронния формуляр за членство в срок до 22.11.2019 г.: https://forms.gle/hCcngmasJBHrZfWY8

Какво правим?

Организираме дискусии и събития по теми, които ни вълнуват. Провеждаме доброволчески инициативи и благотворителни каузи, а в свободното си време участваме в състезания и преходи в планината.

Какво да очакват новите ни членове?

Работа в екип, инициативност, организационни, комуникационни и лидерски умения са само част от ползите, които студентите получават в резултат от участието си в дейността на клуба. Работейки по теми, към които самите те изявяват интерес, студентите имат възможност да търсят добри примери и работещи решения на сериозни съвременни проблеми, като също така се срещат със съмишленици и допринасят за реалното подобрение на своята среда. Еко Клуб УНСС развива и надгражда познанията и уменията на студентите като им дава възможност да натрупат ценен практически опит, приложим и при бъдещата им професионална реализация.

Повече за дейността на Еко Клуб УНСС има на Фейсбук страницата на клуба, както и на страницата ни в Инстаграм: https://www.facebook.com/ecounwe/  , https://www.instagram.com/eco.club.unwe/