Връчване на дипломите на бакалаврите от специалност „Интелектуална собственост и бизнес“ и магистрите от специалностите „Интелектуална собственост и бизнес“, „Творчески индустрии и бизнес“ със специализации „Интелектуална собственост и бизнес в индустрията“ и „Интелектуална собственост и бизнес в културата“

понеделник, 21 октомври 2019 17:08 /
Начало:
четвъртък, 31 октомври 2019 17:00
Край:
Място:
аула „Максима“
Подробности:

На 31 октомври от 17.00 ч. в аула „Максима“ ще се състои официалната церемония по връчване на дипломите на студентите от специалност „Интелектуална собственост и бизнес“, ОКС „бакалавър“ и специалности „Интелектуална собственост и бизнес“, „Творчески индустрии и бизнес“ със специализации „Интелектуална собственост и бизнес в индустрията“ и „Интелектуална собственост и бизнес в културата“, ОКС „магистър“.

Молим дипломантите да бъдат пред залата 30 минути по-рано, за да облекат тържествените тоги и да заемат местата си в залата. 

За да получат дипломите си, студентите задължително трябва да се подпишат в дипломните книги, които се намират в съответните отдели (отдел „Студенти – Бакалавър“ и отдел „Студенти – Магистър“) 

За студентите в ОКС „бакалавър“, срокът за подписване в книгите е 30 октомври

За студентите в ОКС „магистър“, подписването е на 31 октомври от 16.00 до 16.30 ч.

Студентите, които не се подпишат в дипломните книги в този срок, няма да получат дипломите си по време на официалната церемония на 31 октомври!