Национална олимпиада по маркетинг 2019

сряда, 10 април 2019 9:57 /
Начало:
събота, 11 май 2019 9:00
Край:
Място:
Голяма конферентна зала
Подробности:

Катедра „Маркетинг и стратегическо планиране” (УНСС) с подкрепата на А1 организира Национална олимпиада по маркетинг 2019, която ще се проведе на 11 май от 09:00 ч. в Голямата конферентна зала.

От 2009 година Олимпиадата е утвърдена като академично и практическо студентско съревнование. Тя е състезание между студенти, които се обучават в бакалавърски и магистърски програми по специалност Маркетинг в България.

Олимпиадата ежегодно свързва университетските знания и умения с реалните бизнес практики като създава условия за обмен на опит и идеи между студенти, преподаватели и водещи компании. Тя отличава най-подготвените студенти и задава съвременните стандарти в обучението по Маркетинг.

Направление „Маркетинг“ на А1 ще представи реален казус, върху който ще работят студентите. А1 ще осигури награди за най-добрите участници, отличени от комисия в състав представители на телекома и преподаватели от различни ВУЗ.

В олимпиадата участие ще вземат екипи от студенти на следните университети:

А1 България има привилегията да е част от живота на милиони хора чрез продуктите, услугите и иновативните решения, които предлага. Тя е отворена към хората, света и възможностите на технологиите, които движат света напред. А1 се гордее и споделя успехите на своите близо 4 000 служители. Можете да научите повече за възможностите за стаж и работа в А1  от сайта на компанията.