"Клийнтех България" и УНСС ще отличат студенти със зелени бизнес идеи

петък, 27 април 2018 16:39 /
Начало:
Край:
неделя, 03 юни 2018 16:00
Място:
Подробности:

"Клийнтех България" за втора поредна година дава старт на единствената европейска пре-акселераторска програма “Greenhouse” за студенти с идеи за развитието на проекти в сферата на еко-иновациите и устойчивия бизнес, която подкрепя идейни млади хора с финансиране и бизнес тренинг. Тази година Greenhouse се организира с партньорството на Университета за национално и световно стопанство.

Кандидатите трябва да сформират екип от поне двама души и да имат зелена бизнес идея. Избраните екипи ще получат 6 месечен тренинг и менторство, финансова подкрепа до 5 000 лв. на екип,  за да развият идеята си до прототип и бизнес модел. Също така, избраните кандидати ще получат достъп до специализирани работилници и  он-лайн обучения, ще имат възможност да работят в уникална международна среда с екипи и трейнъри от европейски държави.

Кандидатствайте онлайн до 3 юни 2018 на greenhouse.climate-kic.org , а въпроси и хрумвания  очакваме на : [email protected] .

Всички проекти/идеи с бизнес потенциал ще бъдат интервюирани, а обратна връзка ще получите до 6 седмици след крайния срок за кандидатстване.

Подробна информация за правилата може да намерите тук:

От страна на УНСС проекта се администрира от Катедра „Икономика на природните ресурси“, а координатори на проявата са доц. д-р Елка Василева, доц. д-р Даниела Иванова и гл.ас. д-р Нина Типова.