BULATSA набира ръководители на полети

петък, 16 февруари 2018 10:58 /
Начало:
сряда, 07 март 2018
Край:
Място:
Подробности:

BULATSA стартира пролетната сесия за набиране на кандидати за ръководители на полети с „Дни на отворени врати“ на 28 февруари и 7 март. Желаещите да  участват в инициативата и да се запознаят отблизо с професията трябва да се регистрират на сайта на компанията www.bulatsa.com.

Посетителите ще присъстват на презентация от експерти на компанията и ще могат да видят в реално време работата на Районния център за обслужване на въздушното движение и тренажорите за обучение на ръководителите на полети.

Сградата на BULATSA е със специален режим на достъп и всеки записал се за участие е необходимо да носи документ за самоличност.

И тази година сесиите за набиране на кандидати за ръководител на полети са две – пролетна и есенна. Документи може да се подават целогодишно, но допускането до изпитите зависи от това кога са постъпили в електронната система на BULATSA. Пролетната кампания приключва в 24 часа на 30 март. Повече информация за изискванията към кандидатите може да намерите на www.bulatsa.com.