Кампания „Твоите 25 причини да избереш България“ в подкрепа на българските студенти

четвъртък, 11 януари 2018 11:35 /
Начало:
Край:
събота, 10 февруари 2018
Място:
Подробности:

Водещата консултантска компания и работодател PwC България стартира мащабната кампания „Твоите 25 причини да избереш България“ в подкрепа на българските студенти. По повод 25-годишнината си в страната PwC България заедно с компании партньори ще подкрепи 25 студенти с:

  • 6000 лв. едногодишна стипендия
  • стаж в престижна компания
  • менторство 


Кампанията се осъществява под патронажа на Президента на Република България Румен Радев и със съдействието на Министерството на образованието и науката.

В конкурса могат да участват български студенти от 18 до 24 г., обучаващи се в страната или чужбина, със силна мотивация да се развиват в България. Кандидатите трябва да подготвят есе на тема „Моите 25 причини да избера България“. Срокът е 10 февруари 2018 г. Експертно жури от доказани бизнес лидери и експерти ще избере победителите.

Стипендията и стажът ще дадат възможност на победителите да натрупат допълнителни знания и опит в престижна компания у нас. Допълнително студентите ще имат изключителната възможност да се срещнат с ментори - представители на висшия мениджмънт на компанията, в която стажуват.

Партньори на кампанията „Твоите 25 причини да избереш България“ са водещи български и международни компании, които развиват успешен бизнес у нас.

Повече информация за инициативата и кандидатстването вижте в официалния уебсайт, както и във Facebook и LinkedIn профилите на PwC България.