Пресконференция по официалното представяне на три български проекта, спечелили финансиране от глобалната инициатива PMI Impact

петък, 27 октомври 2017 13:50 /
Начало:
понеделник, 30 октомври 2017 10:30
Край:
Място:
голяма конферентна зала
Подробности:

На 30 октомври (понеделник) от 10,30 ч. в голямата конферентна зала на УНСС ще се състои пресконференция по повод официалното представяне на трите български проекта, които спечелиха финансиране от глобалната инициатива PMI Impact за подкрепа на организации при разработването и изпълнението на проекти срещу незаконната търговия и свързаните с нея.

На пресконференцията ще бъдат представени проекта на УНСС „Идентифициране на риска от контрабанда и фалшифициране (анализ на бизнес процесите и пространствения аспект)” от проф. д -р Димитър Димитров, декан нa факултета „ Икономика на инфраструктурата” и ръководител катедра "Национална и регионална сигурност", проекта на ИПИ „Право и икономика на незаконната търговия с тютюневи изделия в България“ от Петър Ганев, старши икономист, и проекта на ЦИД „Незаконната търговия с тютюневи изделия и Балканския маршрут: преодоляване на институционалните слабости и корупцията“ от Атанас Русев и Тихомир Безлов.