YouthSpeak Forum

петък, 20 октомври 2017 15:26 /
Начало:
събота, 28 октомври 2017 9:30
Край:
Място:
аула "Максима"
Подробности:

На 28-и октомври от 9,30 ч. до 19.00 ч. в аула “Максима“ ще се проведе инициативата YouthSpeak Forum, която цели да ангажира младите хора с глобалните цели за устойчиво развитие. Събитието е организирано от международната организация AIESEC и ще събере младежи, експерти, бизнес и социални лидери за разрешаването на най-големите проблеми, пред които е изправено човечеството.

YOUTHSPEAK FORUM е част от световната кампания за постигнаето на глобалните цели за устойчиво развитие - Youth4GlobalGoals и ще се реализира за втора поредна година в България. Инициативата се състои от 3 елемента:


- Форум (28.10), който следва методологията INSPIRE – ENGAGE – ACT: вдъхновява, ангажира и задейства младите хора да се развиват, за да допринасят за изграждането на по-добър свят.

 
- Доброволчески мисии (29.10-03.11), които ще предоставят възможност на млади хора от цялата страна да предприемат действия по постигането на целите за устойчиво развитие.


- Гала вечер (03.11), където ще бъдат представени резултатите от инициативата, участниците ще бъдат наградени и финализирана инициативата за 2017 г.


Научи повече за YouthSpeak Forum тук: http://aiesec.bg/forum/